MARVIN MANLCEL, Governor 51

IF ONLY CNE MATERNABL GRANLCPARENT SURVIVES, TO THE
SURVIVOR, OR IF NEITHER MATERNAL GRANDPARENT SURVIVES, TO
THE ISSUE OF THE MATERNAL GRANDPARENTS, BY
REPRESENTATICN. IN THE EVENT THAT NEITHER OF CNE FAIR OF
GRANDPARENTS AND NONE OF THE ISSUE OF EITHER OF THAT PAIR
SUBRVIVES, THE ONE HALF SHARE APPLICAELE SHALL BE
DISTRIBUTEE TI0C THE OTHER PAIR OF GRANDPARENTS, THE
SURVIVCR GF THEM OR THE ISSUE CF EITHER CF THEM, 1IN THE
SAME MANNER AS PRESCRIBED FOR THEIR HALF SHARE.

(C) GREAT-GRANDPARENTS AND THEIR ISSUE,

IF THERE IS NO SURVIVING PARENT OR 1ISSUE OF A
PARENT, OR SURVIVING GRANDPARENT OR ISSUE OF A
GRANDPARENT, IT SHALL BE DISTRIBUTEL ONE CUARTER TO EACH
PAIR OF GREAT-GRANDPARENTS EQUALLY CR ALL TO THE
SUBRVIVOR, OF IF MNEITHER SURVIVES, AIL TC THE ISSUE OF
EITHER OR OF BOTH OF THAT PAIR OF GREAT-GRANDPARENTS, BY
REPRESENTATICN. IN THE EVENT THAT NEITHER MEMBER OF A
PAIR OF GREAT-GRANDPARENTS NOR ANY ISSUE OF EITHER OF
THAT PAIR SURVIVES, THE QUARTER SHARE APPLICABLE SHALL BE
DISTRIEBUTEL EQUALLY AMONG THE REMAINING PAIRS OF
GREAT-GRANLPARENTS OR THE SURVIVOR OF A PAIR GR ISSUE OF
EITHER OF A PAIR CF GREAT-GRANDPARENTS, 1IN THE SAME
MANNER AS PRESCRIBED FOBR A QUARTER SHARE.

{E) NC SURVIVING EBELGQGOCL RELATIVE.

[{IF THERE IS NO SURVIVING BLOOD BRELATIVE ENTITLED
TO INHERIT UNDER THIS SECTION, IT SHALL BE DISTRIEUTED TO
THE LIVING STEPCHILDREN OF THE DECEDENT BORN TO A LEGAL
SPOUSE OF THE DECEDENT WHO HAS NOT DIVORCED THE DECEDENT,
EQUALLY, AND TO THE LIVING CHILDREN OF A STEPCHILD WHO
PREDECEASEL THE DECEDENT, WHO SHALL ECUALLY CIVIDE THE
SHARE THEIR LECEASED PARENT WCULD HAVE RECEIVED HAD THE
STEPCHILD SURVIVED THE DECEDENT. IT SHALL EE DIVIDED TO
THE ISSUF OF THE SURVIVING SPOUSE BY REPRESENTATION
PURSUANT TO §2-210.17]

IF THERE IS NO SURVIVING BLGOD RELATIVE ENTITLED TO
INHERIT UNLER THIS SECTION, IT SHALL BE LIVIDEL INTO _AS
MANY EQUAI SHARES AS THERE ARF STEFCHILLDREN OF THE
DECEDENT WHO SUBVIVE THF LECEDENT AND STEPCHILCREN OF THE
DECEDENT _WHO_DID NOT SURVIVE THE TECEDENT BUT OF WHOM
ISSUE DIF SURVIVE THE TECEDENT. EACH SIEPCHILD OF THE
DECEDENT WHC DID SURVIVE THF CECEDENT SHALL RECEIVE ONE
SHARE ANL THF ISSUE OF FACH STEPCHILD OF THE LECEDENT WHO
DID NCT SURVIVE THE TLCECEDENT BUT CF _WHOM ISSUE DID
SUBVIVE THF LCECEDENT SHALL KECEIVE CNE SHARE APPORTIONED
BY APPLYING THE PATTEEN OF BEPRESENTATION SET FORTH IN
§1-210. AS USED IN THIS SUBSECTION, *"STEPCHILD"™ SHALL
MEAN THE CHILD OF ANY SPOUSE OF THE LECETENT IF SUCH
SPOUSE ®AS NGT DIVORCED FRQFY THE DECEDENT.




