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SEC. 30-7. BALLOTS FOR ABSENTEE VOTERS.

(2) PRINTING OF BALLOTS, ENVELOPES AND
INSTRUCTIONS.

IN SUFFICIENT TIME PRIOR TO ANY ELECTION, THE
SUPERVISOR SHALL HAVE AN ADEQUATE NUMBER OF ABSENTEE
BALLOTS, THE THREE KINDS OF ENVELOPES DESCRIBED 1IN THIS
SECTION, AND THE INSTRUCTIONS TO ABSENTEE VOTERS AS SET
OUT INK § 30-8 OF THIS ARTICLE.

(B) FORM OF BALLOTS. THE BALLOTS SHALL
CONTAIN THE WORDS ™ABSENTEE BALLOT" PRINTED IN LARGE
LETTERS IN A CLEAR SPACE AT THE TOP OF EACH PAPER BALLOT.
UNDERNEATH THESE WORDS SHALL BE PRINTED THE FOLLOWING
WARNING: *“MARK BALLOT BY PLACING X IN PROPER BLANK AFTER
EACH CANDIDATE OR QUESTION. DO NOT ERASE OR MAKE
IDENTIFYING MARK.™ THE DESIGNATION OF THE ELECTIOW
DISTRICT OR WARD SHALL BE FILLED 1IN BY THE SUPERVISOR
BEFORE BEING SENT TO ANY REGISTERED ABSENTEE VOTER.

() ENVELOPES., THE TOWN SUPERVISOR OF
ELECTIONS SHALL PRESCRIBE THE SIZE, FORM AND CONTENT OF
THE ABSENTEE BALLOT HATERIAL ENVELOPES, PROVIDING FOR A
"COVERING ENVELOPE," A “BALLOT ENVELOPE,™ AND A T"™RETURN
ENVELOPE. "™

SEC. 30—-8, INSTRUCTIONS TO VOTERS,

THE INSTRUCTIONS FOR THE CASTING OF ABSENTEE BALLOTS
SHALL BE PRESCRIBED BY THE TOWN SUPERVISOR OF ELECTIONS.

SEC., 30-9. CANVASSING OF BALLOTS.

(A) OPENING OR UNFOLDING BALLOTS., THE BOARD
OF CANVASSERS SHALIL NOT OPEN OR TUNFOLD ANY ABSENTEE
BALLOT AT ANY TIME PRIOR TO THF CLOSING OF THE POLLS AND
THE BEGINNING OF THE CANVASS OF THE ABSENTEE BALLOTS.

{B) PROCEDURE GENERALLY. AT ANY TIME AFTER
THE CLOSING OF THE POLLS AND NOT LATER THAN THE CANVASS
OF THE VOTES CAST AT THE REGULAR VOTING PLACES AT ANY
ELECTION, THE BOARD OF CANVASSERS SHALL PROCEED TO COUNT,
CERTIFY AND CANVASS THE ABSENTEE BALLOTS CONTAINED IN THE
BALLOT ENVELOPES, RECEIVED BY THEM PRIOR TO THE CLOSING
OF THE POLLS ON ELECTION DAY, NO BALLOT SHALL BE
REJECTED BY THE BOARD EXCEPT BY THE SUPERVISOR OF
ELECTIONS. THIS CANVASS SHALL BE CONDUCTED BY DISTRICT
OR WARD. ALL VOTER'S APPLICATIONS, MEDICAL CERTIFICATES,
NOTARIAL AFFIDAVITS, CERTIFICATIONS, BALLOT ENVELOPES AND
BALLOTS SHALL BE KEPT SEPARATE AND APART FROM BALLOTS
CAST AT THE PREGULAR VOTING PLACES AND RETAINED FOR SIX
(6) MONTHS AFTER THE DATE OF ELECTION AT WHICH THEY WERE
CAST, UNLESS PRIOR TO THAT TIME, THE SUPERVISOR OF




