HARRY HUGHES, Governor 2711

to reimburse the fund for benefit charges to his account in lieu
of contributions and the term "total taxable wages" means the
wages paid in a calendar year by all employers subject to this
article, except employers who elect to be liable for payments in
lieu of contributions.

SCHEDULE OF BASIC RATE ADJUSTMENTS

When Ratio Between Fund Balance

on Computation Date and Total Employer's Contribution
Taxable Wages for Prior Year Is Basic Rate Shall
A up to 3.6% Increase by 2.7%
B 3.6% but less than 3.7% Increase by 2.4Y%
C 3.7% but less than 3.8Y% Increase by 2.1%
D 3.8% but less than 3.9% Increase by 1.8%
E 3.9% but less than 4.0Y% Increase by 1.5%
F 4.0% but less than 4.1Y% Increase by 1.2%
G 4.1% but less than 4.2Y% Increase by .99
H 4.2% but less than 4.3% Increase by .6%
I 4.3% but less than 4.4y Increase by .3%
J 4.49% but less than 4.5Y% Increase by .1%
K 5.5% but less than 6.0% Decrease by .3%
L 6.0% but less than 6.5% " Decrease by .6%
M 6.5% but less than 7.0% Decrease by .9%
N 7.0% but less than 7.5Y% Decrease by 1.2Y%
O 7.5% but less than 8.0% Decrease by 1.5%
P 8.0% but less than 8.5% Decrease by 1.8%
Q 8.5% or over Decrease by 2.1¥%

(5) For the purpose of making any computation under
this subsection, any amount which has been credited to Maryland's
account under § 903 of the Social Security Act, as amended, and
which has been appropriated for expenses of administration,
whether or not withdrawn from said account, shall be excluded
from the total amount available for benefits in the fund.
Further, amounts receivable by the fund as federal reimbursements
for sharable benefits under the Federal-State . Extended
Unemployment Compensation Act of 1970 and all advance payments
made on behalf of eligible employers electing to reimburse the
fund for benefit charges in 1lieu of contributions shall be
treated as accounts receivable to the fund and shall be included
in the fund for computation purposes under this section.

(6) If an employing unit alters its legal status,
such as by changing from a sole proprietorship or a partnership
to a corporation, or if an employing unit otherwise changes its
trade name or business identity and the enterprise remains under
substantially the same ownership, the Executive Director shall
combine the experience-rating records of the two employing units
and shall for purposes of rate determination transfer to the
successor employer the payroll record and the benefit charges of
the predecessor. In the event the predecessor remains in
business and has employment after the date of the transfer, the
predecessor shall be regarded for experience-rating purposes as a
new employer. Provided, that the payroll record and benefit




