HARRY HUGHES, Governor 975

(I1) HAS REMAINED UNPRESENTED FOR 2 YEARS;
(2) CERTIFY TO THE COMPTROLLER FOR EACH CHECK:
(I) THE AMOUNT;
(I1) THE DATE OF ISSUE;
(II1) THE NUMBER;
(IV) THE NAME OF THE PAYOR BANK; AND
(V) THE NAME OF THE PAYEE; AND
(3) ASK THE COMPTROLLER TO:
(I) CERTIFY THE AMOUNT OF THE CHECK; AND
(II) CREDIT THAT AMOUNT TO THE FUND.
(D) DISPOSITION OF FUND.
AT THE END OF EACH FISCAL YEAR, THE TREASURER SHALL:
(1) DETERMINE A REASONABLE MINIMUM BALANCE THAT WILL
BE NEEDED TO HONOR EACH CHECK THAT IS PRESENTED AFTER ITS AMOUNT
HAS BEEN CREDITED TO THE FUND; AND

(2) OBTAIN A WARRANT TO TRANSFER THE BALANCE IN THE
FUND TO THE GENERAL FUND OF THE STATE.

(E) REISSUANCE OF CHECK.

AFTER THE AMOUNT OF A CHECK HAS BEEN CREDITED TO THE FUND,
ON A WARRANT CHARGED AGAINST THE FUND, THE TREASURER, THE CHIEF
DEPUTY TREASURER, OR A DEPUTY TREASURER SHALL REISSUE A CHECK
THAT IS PRESENTED WITHIN 7 YEARS AFTER THE DATE OF ISSUE.

(F) VOID CHECKS.

A CHECK THAT REMAINS UNPRESENTED FOR 7 YEARS AFTER THE DATE
OF ISSUE IS VOID AND THE TREASURER, THE CHIEF DEPUTY TREASURER,
OR A DEPUTY TREASURER MAY NOT REISSUE THE CHECK.

REVISOR'S NOTE: Subsection (a) of this section is new
language added to allow concise reference to the Fund.

Subsections (b) through (f) of this section are new
language derived without substantive change from
former Art. 95, § 7A.

In subsection (c)(1l)(ii) of this section, the
reference to "2 years" is substituted for the former
reference to "the two years prior to the dates of
determination", for brevity.




