WILLIAM DONALD SCHAEFER, Governor
13-106. OPTIONAL REDEMPTION FOR CASH.
(A) IN GENERAL.

A TRADING STAMP COMPANY MAY NOT DO BUSINESS AS A TRADING
STAMP COMPANY IN THE STATE UNLESS:

(1) A RIGHTFUL HOLDER MAY REDEEM TRADING STAMPS FOR
CASH IF THE TRADING STAMPS HAVE A TOTAL CASH VALUE OF AT LEAST
25 CENTS; AND

(2) THE CASH REDEMPTION VALUE OF THE TRADING STAMPS
IS AT LEAST EQUAL TO THE HIGHEST CASH REDEMPTION VALUE THAT
THE TRADING STAMP COMPANY OFFERS IN ANY OTHER JURISDICTION.

(B) NOTICE.

(1) EACH TRADING STAMP COLLECTION BOOK SHALL CONTAIN
A NOTICE THAT STATES:

“IF THE TOTAL CASH VALUE OF YOUR TRADING STAMPS IS AT LEAST
25 CENTS, THEY MAY BE REDEEMED FOR CASH INSTEAD OF GOODS.

THE CASH VALUE OF A FILLED BOOK OF TRADING STAMPS IS AT
LEAST $(CASH VALUE TO BE STATED)”.

(2) THE NOTICE SHALL BE PRINTED IN 12 POINT-OR LARGER
TYPE ON THE INSIDE FRONT COVER OF THE BOOK.

(3) THE TRADING STAMP COMPANY SHALL DISPLAY THE SAME
NOTICE CONSPICUOUSLY AT EACH PLACE WHERE THE TRADING STAMP
COMPANY REDEEMS TRADING STAMPS.

REVISOR’S NOTE: This section is new language derived without substantive
change from former Art. 56, § 241(a) and the first and second sentences of

(b).
Defined terms: “Trading stamp” § 13-101
“Trading stamp company” § 13-101
13-107. NOTICE OF PLACE FOR REDEMPTION.

EACH RETAILER SHALL DISPLAY CONSPICUOUSLY AT EACH PLACE
WHERE THE RETAILER ISSUES TRADING STAMPS THE ADDRESS OF THE
NEAREST PLACE WHERE THE TRADING STAMPS MAY BE REDEEMED.

REVISOR’S NOTE: This section is new language derived without substantive
change from the third sentence of former Art. 56, § 241(b).

Defined term: “Trading stamp” § 13-101




